Land van Cuijk

expositie bij de wester

Expositie bij de Wester

zaterdag 02 maart 2024 van 15:00 uur tot zaterdag 16 maart 2024 om 10:00 uur

Op zaterdag 2 maart om 15:00 opent de expositie “Samen kunst beleven, zorgt dat tongen loskomen en dat de oren gaan luisteren” bij de Wester. Hetty van Bakel, Trudy Peters en Peter Verstraten zullen enkele van hun werken tentoonstellen die u 2 weken lang kunt bezichtigen bij de Wester aan de Havikstraat 1 in Mill.
Schilderijen van Hetty van Bakel en Trudy Peters worden afgewisseld met gedichten van Peter Verstraten. Ook zullen een aantal Keramische werken van Trudy Peters te bezichtigen zijn.
De opening van de expositie wordt muzikaal opgevrolijkt door de band Delamice, die bestaat uit (jawel, diezelfde) Peter Verstraten, samen met zijn broers Erik en Harm. U bent zaterdag 2 maart vanaf 15:00 van harte welkom. De expositie is na 2 maart te bezichtigen tijdens de openingstijden van de Wester. Kijk op www.dewestermill.nl om te zien wanneer we open zijn.

Waar te vinden?

Adres

de Wester
Havikstraat 1, Mill

Organisatie

de Wester
Info@dewestermill.nl
+31(0)485 455 021Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top