Land van Cuijk

de cabaret club

De Cabaret Club

woensdag 29 maart 2023 om 20:15 uur

Wat bekt dat lekker, nietwaar? De Cabaret Club! Ga genieten van een superleuke en te gekke line-up show. Getalenteerde cabaretiers bieden jou een theaterbeleving die je lang bij zal blijven. Op deze avond zie jij vier verschillende mini cabaretvoorstellingen voor de prijs van één. De uitgelezen kans om kennis te maken met nieuw talent en ervaren cabaretiers. Geen avond is hetzelfde. We houden de line-up altijd geheim. Laat je verrassen. Ga het avontuur aan. Kom naar de club, De Cabaret Club!

Bij deze voorstelling is het mogelijk een borrelarrangement bij te bestellen. Het arrangement bestaat uit 3 consumptiemunten + gevarieerde borrelhapjes, die je tussen de voorstellingen door ontvangt. Je boekt dit arrangement al voor € 12,50 per persoon.

Onze zaal is tijdens deze voorstelling ingericht met tafels en stoelen (cabaretopstelling), waarbij je met meerdere personen rondom een tafel kan zitten.

Waar te vinden?

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3, Mill

Organisatie

Cultureel Centrum Myllesweerd
info@myllesweerd.nl
0485-454366Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top