Land van Cuijk

carnaval vrijdag: showavond

Carnaval vrijdag: Showavond

vrijdag 17 februari 2023

Zoals al vele jaren een traditie is, zijn er op donderdag en vrijdag voor carnaval 2 buut- en showavonden in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Zo ook op donderdagavond 16 en vrijdagavond 17 februari. De kaartverkoop was al op 22 januari, check of er a 17,50 euro nog tickets zijn via Maarten de Groot op 06 22520369.

Showavond 2023
Deze elk jaar goed bezochte en humoristische buut- en showavonden worden georganiseerd door Maarten de Groot Evenementen in samenwerking met Grandcafé ‘t Lagerhuis. De presentatie is in handen van José van Oijen. Net als alle voorgaande edities staan er vooral kampioenen op het podium en hoort u de beste buuts van dit moment. Voor een avondje heerlijk lachen zorgen dit keer Andy Marcelissen, Rob Bouwman, Iveke Van Gerwen, Robert Van Dijk, Rien Van Genugten en Erik Mulder. Kortom, een gegarandeerde gezellige en humoristische avond!

Waar te vinden?

Adres

Het Lagerhuis
Beerseweg 9, Mill

Organisatie

Het Lagerhuis
info@lagerhuismill.nl
06-20158727Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top