Land van Cuijk

carnaval in 't verkuskopperiek

Carnaval in 't Verkuskopperiek

zaterdag 10 februari 2024 om 20:00 uur tot woensdag 14 februari 2024

Carnavalsvereniging De Verkuskoppe heeft samen met Stichting Horeca Langenboom een ijzersterk programma voor de carnavalsdagen neergezet! Ook dit jaar zal de grote zaal van De Wis ongebouwd worden tot hét carnavalshuis van Langenboom. Op zaterdag 10 februari zal om 20 uur het eerste fust aangeslagen worden en deze avond zullen o.a. Dansado en de Feestmeester voor de nodige sfeer zorgen.
Op zondagmiddag 11 februari is er vanaf 15 uur een kindermiddag met onder andere een clown en een indoor kinderkermis. Vanaf 18 uur wordt het feesten bij de après ski party met Papa Lauda.
Maandagmiddag 12 februari zal de optocht door de Langenboomse straten trekken. De dweilers die in de middage en avond ons dorp aandoen kunnen genieten van hun drankje met muziek van DJ Yannick. En vanaf 20 uur is het ouderwets Bens Valley, met DJ Tom Verweijen.
Op dinsdag 13 februari volgt dan de boerenbruiloft met receptie en natuurlijk is het ook ’s avonds feest. Vanaf 20 uur is er een muziekbingo met zanger Robert Sand waarmee mooie prijzen gewonnen kunnen worden.
Kortom, een gevarieerd programma voor jong en oud. Daar wil je toch bij zijn?

Waar te vinden?

Adres

De Wis
Langenboom

Organisatie

CV De VerkuskoppeWij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top