Land van Cuijk

brabantse strade bianche

Brabantse Strade Bianche

zondag 08 oktober 2023 van 09:00 uur tot 15:00 uur

Op 8 oktober is de oudste georganiseerde graveltocht van Nederland terug op de kalender. Onze routemeesters hebben weer een flinke verzameling gravelstroken in kaart gebracht die je doen verlangen naar de witte wegen van Toscane. Geniet van strakke grindstroken langs open heidevelden, stuif over stoffige zandpaden tussen weilanden door en bewonder sporen uit de oorlog zoals bunkers en tankversperringen. Om het klassiekergevoel compleet te maken dokker je zelfs over kasseien die in Vlaanderen niet zouden misstaan. Onze prachtige routes van 67 en 90 km bestaan voor 50% uit onverharde paden die aan elkaar worden geknoopt met mooie achterafweggetjes.

Onderweg zorgen we natuurlijk voor de interne mens: op de pauzeplek hebben we koffie, thee, gebak, banaan, stroopwafels, peperkoek en kun je jouw bidon vullen met water of sportdrank. Dit alles zit inbegrepen in het inschrijfgeld. Dus schrijf je snel in en tot 8 oktober. Houdoe!

Waar te vinden?

Adres

Cafe 't Lagerhuis
Beerseweg 9, Mill

Organisatie

Wielerclub Mill
0610432778Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top