baby- en kinderbeurs

Baby- en kinderbeurs

  27-10-2019 00:00:00Bij City Resort (voorheen Fitland) aan de Hoogveldseweg in Mill wordt zondag 27 oktober een grote baby- en kinderbeurs gehouden. De organisatie van de baby- en kinderbeurs verwacht net als alle voorgaande keren veel kopende en verkopende belangstellenden. De beurs is inmiddels een begrip voor Mill geworden. Er staan ruim 100 deelnemers. Je kunt er makkelijk en gratis parkeren.

Aanbod

Van alles is er te koop wat interessant is voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Onder andere kinderkleding en babyspullen in allerlei soorten en maten. Bekend speelgoed zoals Duplo- en Legoblokken, barbiepoppen en gezelschaps- en computerspelletjes. De gebruikte spullen of partijgoederen worden te koop aangeboden door particulieren. Een succesformule blijkt in de praktijk. Veel (groot)ouders vinden op dit soort beurzen prima gebruikte spullen waardoor nieuw materiaal aanschaffen niet nodig is. Denk daarbij ook aan de kinderboxen en kinderstoeltjes, auto- en fietsstoeltjes. Dit soort artikelen behoren tot de meest en snelst verkochte zaken. Maar ook met het oog op de decembermaand is de beurs zeker een bezoekje waard.

Beursinformatie

De openingstijden van de beurs in City Resort aan de Hoogveldseweg 1 in Mill zijn van 10.30 uur tot 13.00 uur en de entree bedraagt 2,- euro. Voor meer informatie kijk op www.babykinderbeurs.nl en like de Facebookpagina.


< Terug naar het agenda overzicht

Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in de gemeente Mill en Sint Hubert. | © Ontdek Mill

Top