Land van Cuijk

akoestische muziek

Akoestische muziek

zondag 17 maart 2024

Foezz


Ergens rond het jaar 1870 werden de eerste motoren gebouwd. En daar is dan toch iets ontstaan, waarom je nu iets leest over FOEZZ.
In 1995 is de motorclub ZOEF in Langenboom opgericht. Vet 21 jaar later zijn vijf ZOEF leden ook van mening dat er op een andere manier herrie gemaakt moet worden… dan alleen met hun motoren. Dus in 2016 staat het eerste optreden gepland van de ZOEF band. Met toen nog de stoere naam Exaust Engine. Riny, Loot, Marc, Thom en Paul zijn voornemens een tof feestje te gaan bouwen. 
Kak! Fysieke shit van een paar leden zet hier een eerste streep doorheen. Maar volharding wint en een tijd later staan ze op het podium. En verrek… dat smaakt naar meer.
Thom moet helaas verstek laten gaan. Gelukkig zit Willy altijd op de reservebank als het om muziek maken gaat. Nieuwe setting. Nieuwe naam. De letters Z-O-E-F in de blender… en FOEZZ is geboren.
Samenstelling: Riny Willems - zang, Loot Uphoff - slag gitaar, Marc de Klein - lead gitaar, Willy Daamen - basgitaar en Paul Hendriks - drums. En bam… een paar sets smerig goeie muziek zijn beschikbaar voor jouw oren. Aan energie en schik geen gebrek.
Van Rolling Stones tot Muse en van Pennywise tot Metallica… alle hoeken van het rocksegment zoeken ze op. In ’t Lagerhuis op 12 maart zal men dit alles semi-akoestisch doen.

Waar te vinden?

Adres

Het Lagerhuis
Beerseweg 9, Mill

Organisatie

Het Lagerhuis
info@lagerhuismill.nl
06-20158727Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top