Land van Cuijk

6 dagen carnaval en feest in 't lagerhuis

6 dagen carnaval en feest in 't Lagerhuis

donderdag 08 februari 2024 van 19:30 uur tot dinsdag 13 februari 2024 om 23:59 uur

De beste tonpraters staan donderdag- 8 en vrijdagavond 9 februari op het podium van Grandcafé ’t Lagerhuis. Maarten de Groot Evenementen organiseert deze avonden al diverse jaren en elke keer opnieuw staan deze garant voor een avond vol humor. Check bij ’t Lagerhuis naar de beschikbaarheid van kaartjes via 06 20 15 87 27. Ze kosten 17,50 euro per stuk.


 


Carnaval


Op zaterdag 10 februari staat bij ’t Lagerhuis een Millse DJ Carnavalsavond op het programma. Die avond hoor en zie je er DJ Stiek, DJenz & MCgissa, DJ Benzel en Ludicrous.


Na de grote optocht van ’t Germelaand op zondag gaat het feest er door met ook de prijsuitreiking voor individuelen en ongemotoriseerde deelnemers. De muzikale omlijsting is deze carnavalszondag in handen van DJ Jan Smit, DJ Benzel en DJ Maarten De Groot


Maandagmiddag 12 februari is ’t Lagerhuis dweilhalte en is er vanaf 13.00 uur een Auwerwetsmatinee in de zaal met live muziek van Jos en Dennis Driessen als Dubbel3ssen. In het café zorgen DJ Jan Smit, DJenz & MCgissa en DJ Benzel voor een mooi feestje.


Carnavalsdinsdag is er in de middag volop feest voor de jeugd. Want na de kinderoptocht is daar ook de prijsuitreiking en een groots kinderbal van de Foekepot. Carnaval wordt die avond afgesloten met een Hollandstalige Carnavalsavond met Duo DJ M & S.


 


Meer weten over deze en andere activiteiten in ’t Lagerhuis? Volg ze dan via Facebook en zie www.lagerhuismill.nl


 

Waar te vinden?

Adres

Grandcafé zalen 't Lagerhuis
Beerseweg 9, Mill

Organisatie

Grandcafé 't Lagerhuis
info@lagerhuismill.nl


Wij verbinden, versterken en vermarkten van het totale toeristisch recreatieve aanbod in Mill. | © Ontdek Mill | Website door Internetbureau Wux

Top